össszes kurzus

Szabad tánc
kurzus

Szabad mozgás, drámajátékos elemek a legváltozatosabb zenékre. Erősíti a testtudatot, engedi szárnyalni a képzeletet. 5 éves kortól ajánljuk.

Óvodás- kisiskolás csoportunkban bárki elkezdheti

5 éves kortól

Szeptembertől júniusig tartunk órákat, heti 1 alkalommal 45 percben.

Mikor?

Csütörtökönként 17.00 - 17.45itt tudott megnézni.Az órákon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amit a beiratkozás alkalmával tudsz megtenni vagy azt követően irodánk bármelyik elérhetőségén érdeklődhetsz a szabad helyekről.

Árak

14.000/hó-tól  18.500/hó-ig 
heti 2 alkalom a helyszín és időtartam függvényében

A kurzusok árát havidíj formájában lehet befizetni, melynek összegét és az ezzel kapcsolatos tudnivalókat itt találod.

Kik tanítja?

Jelentkezés

Az óráinkon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. Iskolatitkárunkkal, Mikusik Mártával tudod egyeztetni, hogy mely csoport volna számodra a leginkább megfelelő és, hogy hol vannak még szabad helyek.Jelentkezhetsz az alábbi űrlap kitöltésével:

Űrlap kitöltése

Vagy lépj velünk kapcsolatba bármelyik elérhetőségünkön:

06 20 946 084806-20-279-6443
iroda@omisk.hu

Korosztályos kurzusok kezdőtől haladóig

10 éves kortól

A mozdulatművészet a művészi torna organikus folytatása, de menet közben is lehetséges kapcsolódni. A képzés életkor és tudásszint szerinti csoportokban történik.  Heti 2 alkalommal tartunk 60 vagy 90 perces órákat. 

Mikor?

Órarendünket mindig a tanév elején állítjuk össze, itt tudott megnézni.Az órákon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amit a beiratkozás alkalmával tudsz megtenni vagy azt követően irodánk bármelyik elérhetőségén érdeklődhetsz a szabad helyekről.

Árak

14.000/hó-tól  18.500/hó-ig 
heti 2 alkalom a helyszín és időtartam függvényében

A kurzusok árát havidíj formájában lehet befizetni, melynek összegét és az ezzel kapcsolatos tudnivalókat itt találod.

Kik tanítják?

Beiratkozás

A beiratkozások időpontjait helyszínek szerinti bontásban ezen az odalon találod. Gyere el és ismerkedj meg leendő tanáraiddal!  Segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb kurzust és további kérdéseidre is választ adunk. Ha még előtte szeretnél valamit kérdezd, akkor várjuk hívásodat vagy emailedet.

Beiratkozás időpontok

Lemaradtál a beiratkozásról ?

A fennmaradó helyekre még lehet késöbb is jelentkezni. Mikusik Márta iskolatitkárunkkal vedd fel a kapcsolatot, aki megmondja, hogy tudunk-e az életkorodnak és tudásszintednek (előképzettségednek) megfelelő csoportban még helyet biztosítani.

érdeklődöm a szabad helyekről

Mi a szabad tánc?

Egy olyan összművészeti foglalkozás, ahol a zene, a mozgás és a rajzolás oda-vissza hatásával játszunk. Nincsenek kötött formák, meghatározott lépések, inkább az ösztönösség kerül fókuszba. Egy-egy témán, kerettörténeten keresztül fedezzük fel a minket körülvevő világot, embereket és elsősorban magunkat.

Kinek ajánljuk

  • Aki szeret táncolni, játszani, játszva táncolni

  • Aki kipróbálná, milyen bátran kísérletezni az önkifejezés különböző formáival

  • Akinek szüksége van arra, hogy rugalmas keretek között felszabadultan tölthesse a délutánját

  • szereted a klasszikus és a kortárs zenét

Hogyan épül fel az óra?

Heti 1 alkalommal tartunk 45 vagy 60 perces foglalkozást. Rövid relaxációval keretezzük a mozgásos játékok sorozatát. Melyek lehetnek egyéni, páros és csoportos gyakorlatok. Állandó alapot a zene biztosít, a lehető legkülönbözőbb stílusokra, ritmusokra hangolódva bontakozhatnak ki a gyerekek. Gőbel Orsolya Varázsjátékok című kötetsorozatában szereplő fantáziajátékokból illetve az olasz Segni Mossi Műhely változatos gyakorlataiból is inspirálódva, mozgás és táncterápiás elemeket is használunk. 

Helyszíni Beiratkozás
2023/24-ra most indul

Beiratkozás helyszínenként

Kérdésed van? Segítünk!

Ha kérdésed van a beiratkozással vagy bármivel kapcsolatban, keress minket bátran! Mikusik Márta iskolatitkárunk szívesen segít megtalálni a számodra leginkább megfelelő kurzust.

Kövess minket :)

Omisk Tánc és
Mozgásművészeti
Iskola