össszes tanár

Dávid Luca

képzőművész, alternatív művészetpedagógus
szabad tánc

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Orci enim quam

Az Omisk, életem jelentős részében jelen volt. Négy évesen kezdtem művészi tornázni, majd ennek szerves folytatásaként következett a mozdulatművészet. A Képzőművészeti Egyetemre jártam látványtervező szakra, ahol jelmez és báb szakirányon diplomáztam. Az egyetemi évek alatt egyre többször dolgoztam Joób Adriennel, a csapatunk jelmezeinek megalkotásában. Legjelentősebb munkánk a Miró képei táncban elbeszélve című Omisk mozdulatműhely előadás volt.

2015-ben részt vettem egy mozgás-és táncterápiás tanfolyamon, ahol kifejezetten olyan módszereket, technikákat tanultunk, amik a gyerekeket segítik az önismeretben. Az olasz Segni Mossi Műhely Glitter tréningjén további inspiráló gyakorlatokat ismerhettem meg. 

2017 óta a tanítás vált fő profilommá. Dolgoztam a Budapest School több mikroiskolájában, óvodás és iskolás korosztállyal, illetve a Második Emelet Művészeti Műhely egyik tanára is vagyok.

Az Omisk nyári táborában minden évben tartok szabad táncot, ahol a mozgás és alkotás egy önfeledt játék. Célom, hogy olyan biztonságos közeget teremtsek a gyerekeknek, ahol felszabadultan, flowban tudnak az önkifejezés különböző formáival ismerkedni. 

Kitüntetések, díjak

Berczik Sára Díj, 2016

Réti Piroska Balett Pedagógusi Nívódíj, 2015

Magyar Köztársaság Érdemkereszt Ezüst Fokozat, 2011

Táncpedagógusok Országos Szövetsége Nívódíja, 2010

Végzettségek

Magyar Képzőművészeti Egyetem Látványtervező művész

Helyszíni Beiratkozás
2023/24-ra most indul

Beiratkozás helyszínenként

Kérdésed van? Segítünk!

Ha kérdésed van a beiratkozással vagy bármivel kapcsolatban, keress minket bátran! Mikusik Márta iskolatitkárunk szívesen segít megtalálni a számodra leginkább megfelelő kurzust.

Kövess minket :)

Omisk Tánc és
Mozgásművészeti
Iskola