össszes program

OMISK Gála

Minden tavasszal megrendezzük az OMISK Gálát, ahol középhaladó és haladó növendékeink, versenyző csoportjaink mutatják be legújabb koreográfiáikat.

Miért rendezzük az OMISK Gálát?

2015 óta évente megrendezzük az Omisk Gálát. Míg az évzáró előadásainkon kivétel nélkül minden csoport fellép, , az iskola gáláján műfajtól függetlenül – 10 éves kor feletti – haladó növendékeink léphetnek fel a megelőző év legsikeresebb koreográfiáival. Haladó csoportjaink ezzel az előadással újabb fellépési lehetőséget kapnak és egy  önálló műsorban mutathatják meg táncaikat. A kisebbek pedig egy komplett műsorban megnézhetik a nagyobbakat.

Mi a gála programja?

A Gálán fellépő csoportok  már több éve iskolánk növendékei , akik közül  nagyobbak már a koreografálásban is részt vesznek. Igy a bemutatott táncok nagy része egy műhelymunka eredménye. Ugyanakkor szinpadra kerülnek régebbi koreográfiák is, amik versenyeken értek el sikereket és most a felnövekvő generáció újra megtanulja és sokszor tovább alakítja. Így a Gálán sűritve láthatjuk az előző évben legsikeresebb koreográfiákat.

Helyszíni Beiratkozás
2023/24-ra most indul

Beiratkozás helyszínenként

Kérdésed van? Segítünk!

Ha kérdésed van a beiratkozással vagy bármivel kapcsolatban, keress minket bátran! Mikusik Márta iskolatitkárunk szívesen segít megtalálni a számodra leginkább megfelelő kurzust.

Kövess minket :)

Omisk Tánc és
Mozgásművészeti
Iskola