össszes program

Nyilvános órák

Az első félév végén az óvodás és iskolás csoportok megmutatják , mit tanultak az órákon

Miért rendezünk bemutatókat?

Év közben a foglalkozások zárt ajtók mögött folynak, a legkisebbek is önállóan, szülők nélkül vesznek részt az órán. Az óvodásoknál, kisiskolásoknál a szülők igénylik, és mi is fontosnak tartjuk megmutatni, hogy tanítványaink mennyit fejlődtek az év folyamán. Ezért félévkor kinyitjuk az ajtókat, és növendékeink hozzátartozói valamint az érdeklődők végignézhetnek egy teljes foglalkozást.

A nyilvános órákon szívesen látjuk a szülőkön kívül a család többi tagját is. Mindenkinek öröm, ha sokan jönnek el megnézni a gyerekeket. Ugyanakkor jó ráhangolódás az évzáró előadásra, amikor majd sokkal nagyobb közönség előtt szerepelnek a lányok.

Mikor vannak bemutatók?

Az első félév mindig az alapozással telik, az órák nagyobb részében, olykor teljes időtartamban tréningezünk növendékeinkkel. Igy az első félév vége - tehát december vagy január - a legmegfelelőbb időpont arra, hogy óvodás és iskolás csoportjaink bemutassák az addig tanultakat. Erre az alkalomra egyforma dresszeket szoktunk beszerezni a lányoknak, ezzel tesszük ünnepélyesebbé az alkalmat. Általában ugyanezt az öltözetet használjuk az évzárón is.A bemutató órák időtartama megegyezik az órákéval, így a nézők teljes képet kapnak arról, hogyan telik egy óra.

Helyszíni Beiratkozás
2023/24-ra most indul

Beiratkozás helyszínenként

Kérdésed van? Segítünk!

Ha kérdésed van a beiratkozással vagy bármivel kapcsolatban, keress minket bátran! Mikusik Márta iskolatitkárunk szívesen segít megtalálni a számodra leginkább megfelelő kurzust.

Kövess minket :)

Omisk Tánc és
Mozgásművészeti
Iskola