össszes program

Nyári táborok

Nyári napközis táborunkba 6-13 éves növendékeinket és külső jelentkezőket is várunk.

2023-as Nyári tábor

Egyhetes nyári tábor

6 éves koról OMISK növendékeinket és külső jelentkezőket is várunk

A következő linken lehet jelentkezni a táborra:

https://forms.gle/cR86nDdganBXMgwb7

Mikor?

2024. 07. 22.- 07. 26.
egyhetes nappali tábor

Árak

Ára: 55.000 Ft, Testvérkedvezmény: 10%

Kik tanítják?

Programok

A táborban délelőtt és délután is táncórákat tartunk a szaktanárok vezetésével. Az órák közötti szünetekben közösségi programokat szervezünk, de marad elegendő szabadidő a kötetlen ismerkedésre is.

Tematikus órák
művészi torna
mozdulatművészet
kéziszeres gimnasztika
szabad tánc
koreográfia
kézműves foglalkozás

Jelentkezés

A napközis táborokba a linken található jelentkezési lap online kitöltésével lehet

Jelentkezési lap

A táborban résztvevők száma korlátozott, ezért ha ezt a létszámot elértük, akkor várólistát nyitunk meg.Az jelentkezési lap elküldését követően visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre. Kérjük, ha ez esetleg nem érkezik meg vagy egyéb kérdésük van, vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:06-30-2379233 ( Solti Eszter)

Időpont

2023. aug. 14.-18.8.00 - 16.30
egyhetes nappali tábor

Helyszín

Békásmegyer - Ófalu, Szent József Ház: nagy zárt kerttel

Kiknek

6-14 éves OMISK növendékeinket és külső jelentkezőket is várunk

Ára

Omisk növendéknek:53.000 Ft
Külső jelentkezőknek: 56.000 Ft
Testvérkedvezmény: 10%

Étkezés

A táborhoz közeli étteremben

Mi a tábor programja?

Nyári napközis táborunk különleges lehetőség arra, hogy többféle mozgásművészeti stílussal is megismerkedj. Részese lehetsz egy 5 napos táncos műhelymunkának és egy táborzáró előadásnak, ahol a közös munkával összeállított koreográfiákat nyilvánosan bemutatjuk. A felkészülés során kislétszámú életkori csoportokban tanulhatsz az egyes műfajok szaktanáraitól.

Minden tábornak van egy tematikája, ami köré rendeződnek a foglalkozások,  melyeken már kisebb, életkori turnusokban vesznek részt a táborozók a szaktanárok vezetésével. A foglalkozásokat a közösségi ház  tágas  termében tarjuk, időtartamuk a kisebbeknek 45-, a nagyobbaknak 60 perc. Délelőtt és délután is sokat táncolunk, de biztosítunk elegendő időt a kikapcsolódásra és arra is, hogy új barátságokat kössél. A szabad időt elsősorban a zárt, parkosított kertben töltjük el és itt tartjuk a kézműves foglalkozásokat is.

Mi a foglalkozások anyaga?

Az órákon az iskolánkban tanulható táncstílusok majdnem mindegyikét kipróbálhatod. A  táncórákon megismert mozgásanyagra építkezve a koreográfia órákon állítjuk össze azt a táncot, amit a táborzáró előadáson bemutatunk. A koreográfia koncepcióját a tanárok állítják össze, de végleges formája a résztvevők kreatív közreműködésével alakul ki.A táborzáró tánc előadásához elmaradhatatlan jelmezek, eszközök és díszletek egy része valamint a meghívók a kézműves foglalkozásokon készülnek el, így saját ötleteiddel ezen a területen is hozzájárulhatsz a produkcióhoz. Az órákon klasszikus és mai zenéket is használunk, ahogyan az év folyamán is.

Hogy telik egy nap a táborban?

  • Már reggel 8 órától várjuk a táborozókat, a programok pedig 9 órakor kezdődnek. Közös reggel tornával és csapatépítő játékkal indul a nap, ahol a felkészülünk a táncórákra és jobban megismerkedünk.

  • Ezután következnek a tematikus órák: művészi torna, kéziszeres gimnasztika, modern tánc, koreográfia tanuláskézműves foglalkozás

  • A délelőtti és a délutáni órák szüneteiben tízórairól gondoskodunk.

  • Ebédelni a közeli étterembe megyünk.

  • Ebéd után folytatódnak a foglalkozások.

  • Minden nap az utolsó foglalkozása a nyújtás, mely ismét közös program mindenkinek. A tábort 16.30-kor zárjuk.

  • A táborzáró előadást az utolsó napon, pénteken délután tartjuk és szeretettel várunk mindenkit, akit szeretnél meghívni.

Helyszíni Beiratkozás
2023/24-ra most indul

Beiratkozás helyszínenként

Kérdésed van? Segítünk!

Ha kérdésed van a beiratkozással vagy bármivel kapcsolatban, keress minket bátran! Mikusik Márta iskolatitkárunk szívesen segít megtalálni a számodra leginkább megfelelő kurzust.

Kövess minket :)

Omisk Tánc és
Mozgásművészeti
Iskola