össszes program

Évzáró előadások

A tanév végének várva-várt eseménye a szinpadi évzáró

Mit láthatunk az évzáró előadáson?

A tanévet mindig színpadi előadással zárjuk az Óbudai Kulturális Központ színháztermében. 1990 óta hagyomány, hogy az előadásokon minden tanítványunk fellép a kezdő óvodásoktól a felnőtt versenyző csoportokig.

Miért rendezzük a nyilvános órákat?

A program betekintést enged iskolánk munkájába, bemutatva az iskolán belül választható műfajokat, felfedve a fejlődés távlatait. A szereplők egyben nézők is: a kisebbek lelkesen figyelik, hogy mit fognak később tanulni, a nagyok pedig nosztalgiával emlékeznek a kezdetekre. A koreográfiákat a tanáraink állítják össze – nagyobbaknál mindez több hónapos műhelymunka eredménye, amelyben tanítványaink is évről évre egyre több szerepet kapnak. A korcsoportok, műfajok és stílusok összehangolásával mindig változatos, pergő műsort állítunk össze, amely az évek alatt igazi családi programmá vált.

Miért  rendezünk szinpadi évzárót?

A évzáróra a koreográfiák elkészítése és szinpadra állítása komoly motiváció - a tanároknak és a lányoknak egyaránt. Az színpadon több száz néző előtt előadni pedig kihívás. Az előadást több hónapos csapatmunka előzi meg , melynek jutalma a nézők elismerő tapsa. Az átgondolt koreográfiák elkészítésén túlmenően gondot fordítunk a zenére, szinpadi öltözetre és világítástechnikára, hogy a szereplők sikerélménnyel, a nézők pedig egy tartalmas előadás emlékével gazdagodjanak.

Helyszíni Beiratkozás
2023/24-ra most indul

Beiratkozás helyszínenként

Kérdésed van? Segítünk!

Ha kérdésed van a beiratkozással vagy bármivel kapcsolatban, keress minket bátran! Mikusik Márta iskolatitkárunk szívesen segít megtalálni a számodra leginkább megfelelő kurzust.

Kövess minket :)

Omisk Tánc és
Mozgásművészeti
Iskola