össszes blogbejegyzés

Ebben az évben is megrendezzük nyári tánctáborainkat 6 -17 évesek számára, ahol a résztvevők ...

nyári tábor

2021. 04. 13.

Ebben az évben is megrendezzük nyári tánctáborainkat 6 -17 évesek számára, ahol a résztvevők 1 hét alatt kipróbálhatják az iskolánkban tanított különböző  mozgásművészeti stílusokat. A táborozók egy 5 napos táncos műhelymunkában vesznek részt, amit  táborzáró előadáson való fellépéssel zárunk. Ezen az nyilvános előadáson mutatják be a közösen összeállított koreográfiákat. A felkészülés kislétszámú életkori csoportokban történik és az egyes műfajok szaktanárai vezetik.Ebben az évben is 2 tábort szervezünk, 2 külön korcsoportnak ( 6-12 és 13 -17 évesek ) egy időben, de különböző programmal

Június 28 - Július 2
Óbudai Kulturális Központ

Tanárok: Benis Katalin, Csöngei Barbara, Kovács Bea, Erdész-Taylor Esther
Táborvezető: B.Taylor Jennifer

Augusztus 2 - 6
MOM Kulturális Központ

Tanárok: Benis Katalin, Csöngei Barbara, Dávid Luca, Kovács Bea, B.Taylor Jennifer
Táborvezető: Solti Eszter

A részvételi díj: 42.000 Ft, de iskolánk növendékeinek kedvezményesen: 39.000 FtA befizetett díjat visszatérítjük, amennyiben a korlátozások miatt nem tudjuk megtartani  a tábort és a felajánlott másik időpont nem megfelelő.A táborban délelött és délután is táncórákat tartunk a szaktanárok vezetésével, az órák közötti szünetekben közösségi programokat szervezünk , de hagyunk elegendő szabadidőt is.Tematikus órák:Gyerek turnus: művészi torna,kéziszeres gimnasztika,koreográfia, szabad tánc, kézművesIfjúsági turnus: mozdulatművészet,modern tánc.koreográfia,szabad tánc, kézművesA táncórákon megismert mozgás anyagra építkezve a koreográfia órákon állítjuk össze azt a táncot, amit a táborzáró előadáson bemutatunk. A koreográfia koncepcióját a tanárok állítják össze, de végleges formája a résztvevők kreatív közreműködésével alakul ki. A táborzáró tánc előadásához  elmaradhatatlan jelmezek, eszközök,díszletek és  a meghívók  a kézműves foglalkozásokon készülnek el, így minden táborozó  saját ötleteivel  ezen a területen is hozzájárulhatsz a produkcióhoz.Ebédelni a MOM-ban a Larus Étterembe, Óbudán pedg a Harapó Mókusba megyünk. Tízórairól és uzsonnáról a helyszínen gondoskodunk.

Jelentkezés, info

A napközis táborokba az alábbi linken található jelentkezési lap online kitöltésével lehet:
Jelentkezesi lap

A táborban résztvevők száma korlátozott, ezért ha ezt a létszámot elértük, akkor várólistát nyitunk meg. Ha a korlátozások a június 28-án kezdődő tábort nem tudjuk elindítani, akkor helyette július 19 - 23 vagy augusztus 23 - 27 ( ebben az időpontban a békásmegyeri Szent József Házban ) tartjuk meg.Az jelentkezési lap elküldését követően visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre.

Kérjük, ha ez esetleg nem érkezik meg vagy egyéb kérdésük van, akkor vegyék fel velünk  a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

omisktabor@gmail.com
06 30 2379233
Solti Eszter
Reméljük hamarosan találkozunk táborainkban!

Helyszíni Beiratkozás
2023/24-ra most indul

Beiratkozás helyszínenként

Kérdésed van? Segítünk!

Ha kérdésed van a beiratkozással vagy bármivel kapcsolatban, keress minket bátran! Mikusik Márta iskolatitkárunk szívesen segít megtalálni a számodra leginkább megfelelő kurzust.

Kövess minket :)

Omisk Tánc és
Mozgásművészeti
Iskola