össszes blogbejegyzés

Az Óbuda Mozgásművészeti iskola 6-17 évesek számára szervez napközis tábort két turnusban:

nyári tábor

2020. 06. 08.

  • 2020. augusztus 3-7. között a MOMKultban
    Tanárok: Taylor Jenny, Taylor Esther, Rózsa Réka, Csöngei Barbara, Dávid Luca, Solti Eszter

  • 2020. augusztus 24-28. között a békásmegyeri Szent József Házban Tanárink: Taylor Jenny, Taylor Esther, Csöngei Barbara, Dávid Luca, Benis Kati, Rácz-Lakatos Lilla, Solti Eszter

Két külön korcsoport számára (6-12; 13-17) egy időpontban, de elkülönülő programmal indítunk tábort a két helyszínünkön, ahol napfényes termek és hatalmas park biztosít kiváló terepet arra, hogy a gyermekek önfeledten, hasznosan töltsék a vakációt, és új barátságokat köthessenek.Az öt napos program ára 36.000 Ft, de az Óbuda Mozgásművészeti Iskola növendékeinek kedvezményesen 33.000 Ft, amely napi háromszori étkezést tartalmaz és tánc továbbá kézműves foglalkozásokat foglal magába.Online kérdőív kitöltése után jelentkezésetek a tábor teljes árának átutalása után válik véglegessé, fizetési határidő július 10!A befizetésről jelentkezést követő visszaigazoló e-mailünkben küldünk további tájékoztatást.Idén a vírus okozta rendkívüli helyzet miatt a tábor menetrendje némileg eltér a korábbi években megszokottól. Ezzel kapcsolatos információkat részletesen a tábor előtti hetekben küldjük. Természetesen a mindenkori higiéniás feltételeknek megfelelően járunk el.

Gyermek turnus programja:

A tábor minden reggel 9-kor kezdődik, érkezni 8 órától lehet, reggeli tornával és csapatépítéssel kezdjük a programot. A nap során a gyerekeknek művészi torna és kéziszer órákat tartunk, koreográfiákat tanulnak valamint szabad tánc és kézműves foglalkozásokon vesznek részt. Délután nyújtással zárjuk 16:30-kor a programot. A hetet pedig egy nyilvános bemutatóval fejezzük be.

Ifjúsági turnus programja:

Különböző típusú órákon vesznek részt: mozdulatművészet és modern technikai alapok, kéziszer, előadói és improvizációs készségek fejlesztése, koreográfiatanulás, nyújtás. A délelőtt során két foglalkozás lesz, közte tízórai szünet, ebéd után kis pihenés és kézműves foglalkozás után egy hosszabb órával és nyújtással fejezzük be a napot. A foglalkozások minden nap 9 órától 16:30-ig tartanak.További információkkal a tábor indulása előtt jelentkezünk, addig is bármilyen kérdéssel kapcsolatban keress nyugodtan az elérhetőségeinken.

Helyszíni Beiratkozás
2023/24-ra most indul

Beiratkozás helyszínenként

Kérdésed van? Segítünk!

Ha kérdésed van a beiratkozással vagy bármivel kapcsolatban, keress minket bátran! Mikusik Márta iskolatitkárunk szívesen segít megtalálni a számodra leginkább megfelelő kurzust.

Kövess minket :)

Omisk Tánc és
Mozgásművészeti
Iskola