össszes blogbejegyzés

A korlátozások ideje alatt az OMISK tanárai is otthon  vannak, de nem ülnek karba tett kézzel ...

covid tájékoztatás

2022. 11. 11.

A korlátozások ideje alatt az OMISK tanárai is otthon  vannak, de nem ülnek karba tett kézzel.  A művelődési intézmények bezárását követően is növendékeink változatlan órarenddel  otthonról folytathatják a tánctanulást. Természetesen az órák szerkezetét át kellett alakítanunk  az új helyzethez alkalmazkodva. A nyújtó és erősítő gyakorlatok most nagyobb hangsúllyal szerepelnek, de kisebb helyigényű kombinációkat továbbra is tanulunk.

Kommunikációs platformként a Zoomot használjuk, melynek felületén a tanárok látják és korrigálni is tudják  a részvevőket. A csatlakozás  egyszerű, a megadott e-mail címre küldött linkre kattintva jön létre a kapcsolat. Az órák díja a rendes tandíjnak a 75%-a (az óratípustól és az óra hosszától függően: 965 - 1065 Ft), mely havonta fizetendő, de az új jelentkezőknél az első alkalommal óradíj fizetése is lehetséges. Heti 2 alkalommal tartunk órákat, de most lehetséges csak 1 alkalommal járni (csökkentett havidíjjal).A csoportokhoz azok is csatlakozhatnak, akik még nem iskolánk növendékei. Tekinthető  ez egy lehetőségnek arra , hogy akár több óratípust is otthonról  kipróbálj. A létszám azonban itt is korlátozott, mert a tanároknak figyelemmel kell kísérni a résztvevőket.

Kapcsolat

A lehetséges csoportokról, tanárokról és időpontokról Mikusik Márta iskolatitkár ad felvilágosítást az alábbi elérhetőségeken:

06-20-946-0848
06-1-2000-138
iroda@omisk.hu

Természetesen - amint lehetséges - visszaállunk a helyszíni órákra, de addig szeretettel várunk az online térben!

Helyszíni Beiratkozás
2023/24-ra most indul

Beiratkozás helyszínenként

Kérdésed van? Segítünk!

Ha kérdésed van a beiratkozással vagy bármivel kapcsolatban, keress minket bátran! Mikusik Márta iskolatitkárunk szívesen segít megtalálni a számodra leginkább megfelelő kurzust.

Kövess minket :)

Omisk Tánc és
Mozgásművészeti
Iskola