össszes blogbejegyzés

Iskolánkban az alábbi óvintézkedéseket hoztuk mindannyiunk érdekében:

Covid tájékoztatás

2020. 09. 17.

Iskolánkban az alábbi óvintézkedéseket hoztuk mindannyiunk érdekében:

  • A csoportok elkülönülve öltözködnek, mindenki mindig csak a saját csapattársaival együtt. Az első foglalkozáson kiírjuk , illetve a tanárok is elmondják, hogy melyik öltözőt használják ezentúl a csoportok.

  • Kérjük, hogy aki teheti, otthon vegye fel a tornadresszet , hogy  minél kevesebben  és minél rövidebb ideig használják az öltözőt!

  • A tanárok maszkot viselnek, ha közel mennek a gyerekekhez.  A közös helyiségekben iskolás kortól kötelező a maszk viselése.  Az órákon a gyerekek maguk döntik el, hogy viselik-e a maszkot.

  • A termek folyamatos szellőztetéséről gondoskodunk. Ha az időjárás miatt az ablakok állandó nyitvatartása nem lehetséges, akkor az órák között alaposan kiszellőztetünk.

  • A terembe belépés előtt és kilépés után felhívjuk a figyelmet a kézfertőtlenítő használatára és/vagy az alapos kézmosásra. A tanároknál is van kézfertőtlenítő és az órák között a rudakat fertőtlenítő kendővel áttörlik.

  • Készülünk az online tanításra is többféle módon is.Ennek részleteit hamarosan közzétesszük.

  • Mulasztás esetén kérjük, hogy tájékoztassák iskolánkat és betegség után orvosi igazolást kérünk most mindenkitől !  Covid fertőzés esetén gyors értesítést kérünk, hogy a csoport többi tagját tájékoztatni tudjuk!

Helyszíni Beiratkozás
2023/24-ra most indul

Beiratkozás helyszínenként

Kérdésed van? Segítünk!

Ha kérdésed van a beiratkozással vagy bármivel kapcsolatban, keress minket bátran! Mikusik Márta iskolatitkárunk szívesen segít megtalálni a számodra leginkább megfelelő kurzust.

Kövess minket :)

Omisk Tánc és
Mozgásművészeti
Iskola