Tanáraink

🡑

Solti Eszter

Solti Eszter

Óra típusok:
művészi torna, mozdulatművészet

Végzettségek:
ELTE Szociálpedagógia és neveléstudomány 2016
Táncpedagógusok Országos Szövetsége Modern- Kortárs Tánc Csoportvezetői képzés

Magamról

Az Óbuda Mozgásművészeti Iskolában 4 éves koromban  kezdtem művészi tornázni Pers Júlia növendékeként. Az egész iskola és a művészi torna egyik legmeghatározóbb szegmensévé vált az életemnek. A közösség tagjává váltam és a hobbim volt a tánc, egészen egyetemista koromig, amikor eljött a felismerés, hogy tanárként is tagja szeretnék lenni az iskolának.
 
Folyamatosan törekedtem a tánctechnikám fejlesztésére és nyitni a modern- kortárs irányzatok felé, résztvevője voltam a Bethlen Dance Workshopnak 2016-ban, ahol a két hónapos intenzív kurzus során kortárstánc tréninget és koreográfiát tanultam.
2017-től  a Budapest Táncszínház Elite Tréning Programjába nyertem felvételt. A Földi Béla vezetésével futó képzésben  az art jazz és klasszikus balett a fő tárgyak , de   emellett külföldi mesterektől is tanulhatunk más technikákat.

2012 óta vagyok az iskola tanára, művészi tornát és mozdulatművészetet tanítok.
Óráimon szeretném átadni tanítványaimnak mindazt, amit számomra jelent a tánc. Fontos számomra, hogy tanítványaim  kialakítsák  saját önkifejezési módjukat és  a mozgáson keresztül az óra idejére kiszakadjanak a hétköznapokból.

Share This