A mozdulatművészet a művészi torna legorganikusabb folytatása. Mozgásanyaga kiegészül a klasszikus balett és a modern tánc elemeivel. Az órák egyik legfontosabb része a koreográfia készítés, mely műhelymunka keretei között zajlik, vagyis a csapat minden tagja rész vesz benne.

tovább

A koreográfiáink nem csupán mozdulatok egymás mellé rendeléséből állnak, a zenével és a színpadi öltözettel karöltve mindig egy gondolati tartalmat szolgálnak. Különösen nagy jelentőséget tulajdonítunk a mozgás és zene kapcsolatának. Ha a mozdulat a zenével szoros egységben születik meg – egymás hatását erősítik. A zenére komponált mozdulat harmonikusabb, ugyanakkor a mozgás is segít értelmezni a zenét. Leginkább klasszikus és kortárs zeneműveket választunk
Az elkészült koreográfiákat a szakma legnívósabb versenyein méretjük meg és az Iskola évzáró előadásain is előadjuk. Csoportjaink 2002 óta vesznek részt versenyeken, eredményeink elismerésképpen a Táncpedagógusok Országos Szövetsége a Kiváló Együttes Díj Arany Fokozatát adományozta Iskolánk tánccsoportjainak. 2015-ben létrehoztuk az Omisk Mozdulatműhelyt is, melynek keretében hosszabb, egybefüggő darabokat állítunk színpadra.
Az órák első felében rövid bemelegítés után a koreográfiákban felhasznált mozdulatokat gyakoroljuk. Így alakul ki a csoportban egy közös nyelv, mely összehangolja a tagok munkáját. A csoportok heti 2 alkalommal találkoznak, a foglalkozások időtartama 60 vagy 90 perc.
A mozdulatművészet csoportok tagjai közül legtöbben művészi tornával kezdték, lehetséges enélkül is csatlakozni, viszont valamilyen táncos előképzettségre szükség van.

Aktuális kurzusaink

 • Virányosi Közösségi Ház (XII. ker. Szarvas Gábor út 8/c)
  Hétfő – kedd – csütörtök ( heti 2 alkalom )
 • Budapesti Művelődési Központ ( XI. ker. Etele út 55. ) hétfő – szerda
 • Békásmegyeri Közösségi Ház ( III. Csobánka tér 5. ) kedd – csütörtök – péntek ( heti 2 alkalom )
 • Józsefvárosi Galéria és Rendezvényközpont ( VIII. József körút 70. ) hétfő – szerda
 • Óbudai Kulturális Központ (III. San Marco út 81)
  Hétfő-kedd-szerda-csütörtök – péntek ( heti 2 alkalom )
 • MOM Kulturális Központ (XII. ker. Csörsz út 18)
  Hétfő – kedd – csütörtök ( heti 2 alkalom )
 • tandíj:
  Heti 2x 60 perc 11000 – 11300 Ft / hó
  Heti 2 x 90 perc vagy 3 x 60 perc : 13300 – 14700 Ft / hó
 • kedvezmény:
  2 testvér  esetén 2000 Ft  / hó / fő
  3 testvér  esetén 3000 Ft / hó / fő
 • korosztály:
  10 éves kortól
 • rendszeresség:
  heti 2 x 60 / 90 perc vagy 3 x 60 perc
Be szeretnél iratkozni vagy csatlakozni?

aktuális beiratkozás időpontok működésünk

Mozdulatművészet bemutató

Share This