Beiratkozás

Beiratkozás

Szeptember folyamán még elfogadunk jelentkezéseket azokba a csoportokba, ahol nem telt be a létszám.
Iskolánk irodájában Mikusik Márta és Kalocsai Edit  tud felvilágosítást adni a szabad helyekről.
06-20-946-0848
06-1-200-0138
iroda@omisk.hu

Általános tájékoztató a jelentkezés menetéről és az Iskola rendjéről

Beiratkozás év elején, órarend

Iskolánkba szeptemberben lehet beiratkozni, ekkor indulnak el a csoportok . A tanév folyamán is van mód a csatlakozásra a már meglévő csoportokhoz , ha van üres hely.
Az órarendet mindig a beiratkozást követően állítjuk össze növendékeink igényeinek lehetőség szerinti figyelembe vételével. Akik már jártok, azok természetesen eredeti csoportjukkal együtt maradnak, de előfordul, hogy valami miatt az egész csoportnak meg kell változtatni az időpontját. Természetesen az órarend nagy mértékben nem változik egyik évről a másikra, de kis változásokozások mindig vannak.
Az új jelentkezőket pedig életkoruk és tudásszintjük, valamint az időpontra vonatkozó igényük alapján osztjuk be a csoportokba.
A beiratkozás alkalmával a jelentkezők bediktálhatják,hogy milyen időintervallumban tudnának jönni a lehetséges napokon és ennek alapján állítjuk össze a pontos órarendet. A végleges órarendet a beiratkozást követően hirdetjük ki (adatvédelmi okokból nem az interneten, hanem az intézmény bejáratánál kifüggesztett hirdetményben).

Csatlakozás év közben

Év közben a már elindult csoportokhoz lehet csatlakozni , ahol van hely. Természetesen a haladóbb csoportokba csak előképzettséggel rendelkezőket tudunk felvenni és a tanárok segítenek az újaknak felvenni a ritmust és beilleszkedni a csoportba.
A szabad helyekről iskolatitkárunk, Mikusik Márta tud felvilágosítást adni a megjelölt csatornák bármelyikén.

Tandíjak, befizetés

A tandíjak összegét a kurzusok menüpontban találod az aktuális kurzusoknál.
A tandíjat 2 havonta kérjük befizetni a helyszínen iskolatitkárunknak az előre meghirdetett napon (erről mindenkit írásban időben tájékoztatunk).
Az év eleji befizetéskor másfél havi tandíjat kérünk befizetni, mivel a tanítás szeptember közepén kezdődik.
Az év folyamán is, ha hivatalon ünnep vagy a téli szünet miatt 8-nál kevesebb alkalommal van óra, akkor arányosan csökkentjük az arra a hónapra eső tandíjat.

Engedmények

Testvérek beíratása esetén engedményt adunk a tandíjból, melynek összege: 2000,- FT/Hó/Fő

Hiányzás

A tandíjból visszatérítést csak huzamosabb idejű és orvosilag igazolt mulasztás esetén tudunk adni. Ha a mulasztott órák száma meghaladja az havi óraszám felét, akkor csak fél havi díjat kell fizetni.

Öltözet

A kurzusokon célszerű öltözet ( ruha és cipő ) a kurzusaink menüpontban található . A gyermek és iskolás csoportok a nyilvános órákon egyforma öltözetben szerepelnek növendékeink, amit itt a helyszínen lehet megvásárolni a készítőtől. Ára a fazontól függő (4000,- Ft-tól). Az évzáró előadáson általában ugyanez a fellépő, esetleg valami kiegészítővel.
Fontos, hogy új növendékeinknek nem kell a beiratkozás után rögtön vásárolni tornadresszt, az egyforma dresszeket is ezért csak október- november táján hozza a készítő, amikor már biztosan beilleszkedtek a csapatba.

Egyéb kiadások

Egyéb kiadásra csak a színpadi évzáróval kapcsolatban kell számítani, amit az Óbudai Kulturális Központban és a MOM Kulturális Központban rendezünk.

Tanév rendje

Beiratkozási időpontok:
Augusztus 26-szeptember 9.

Órarend kihirdetése:
Szeptember 13.

Tanév kezdés:
Szeptember 17.

Téli szünet:
 2019. december 23-től 2020. január 2-ig

Tervezett évzáró:
MOM Kulturális Központ
Június 7.
Óbudai Kulturális Központ
Június 13.
június 14.

balett

mozdulatművészet

Jelentkezési lap a beiratkozáshoz

Beleegyező nyilatkozat a beiratkozáshoz

Tájékoztató kezdő ovis növendékeink szüleinek

Jelentkezéssel kapcsolat hasznos információk

Share This