Aktuális

Új tanfolyamaink

Művészi torna felnőtteknek
Virányosi Közösségi Ház – hétfő-szerda-péntek- 8-9h és 9-10h – ára: heti 1x: 7800,-Ft /hó,  heti 2x: 14500,-Ft/hó

Pre-balett – angol nyelven – anyanyelvi tanárral
4-6 éveseknek – Óbudai Kulturális Központ – kedd vagy csütörtök ára – heti 1x: 10300,-Ft /hó

Beiratkozás a 2020-21-es tanévre

Beiratkozási időpontok: Augusztus 25-szeptember 11., Órarend kihirdetése: Szeptember 15, kedd, Tanév kezdés:
Szeptember 17, csütörtök

tovább

Óbudai Kulturális Központ
III. San Marco u. 81
Jelenlegi növendékeink: augusztus 26, szerda 16.00-20.00
Új jelentkezők: szeptember 2, szerda 16.00-20.00

Békásmegyeri Közösségi Ház
III. Csobánka tér 5
Jelenlegi növendékeink: augusztus 27, csütörtök 16.00-20.00
Új jelentkezők: szeptember 3, csütörtök 16.00-20.00

MOM Kulturális Központ 
XII.  Csörsz u. 18. 
Jelenlegi növendékeink:  augusztus 31, hétfő 16.00-19.30
Új jelentkezők: szeptember 4, péntek 16.00-19.30

Virányosi Közösségi Ház 
XII.  Szarvas Gábor út 8/c
szeptember 8, kedd 16.00-18.30

Szarvas Gábor Közösségi Tér
XII. Szarvas Gábor út 22.
augusztus 25, kedd 16.00-20.00

Budapesti Művelődési Központ
XI. Etele út 55.a
szeptember 7, hétfő 16.00-19.00

Józsefvárosi Galéria és Rendezvényközpont
VIII. József krt. 70.
szeptember 9, szerda  16.00-18.30

VII. ker Táncstúdió
VII. Wesselényi u. 41.
szeptember 11, péntek 16.30 – 19.30

Covid tájékoztató

Tekintettel a vírus helyzetre ebben az évben hosszabb időtartamot jelöltünk meg a beiratkozásra. Kérjük, hogy – amennyiben lehetséges – a kiírt időszaknak inkább az elején vagy a végén jöjjenek, mert tapasztalataink szerint általában 16 és 17 óra között érkeznek a legtöbben!

Bízunk benne, hogy zavartalanul tudunk tanítani az év végéig, de felkészültünk arra is, hogy szükség esetén online órákat tartunk.

Tanítás közben természetesen betartjuk az aktuálisan érvényes egészségügyi előírásokat.

Nyári tábor 2020

Az Óbuda Mozgásművészeti iskola 6-17 évesek számára szervez napközis tábort két turnusban:

  • 2020. augusztus 3-7. között a MOMKultban Tanárok: Taylor Jenny, Taylor Esther, Rózsa Réka, Csöngei Barbara, Dávid Luca, Solti Eszter
  • 2020. augusztus 24-28. között a békásmegyeri Szent József Házban Tanárink: Taylor Jenny, Taylor Esther, Csöngei Barbara, Dávid Luca, Benis Kati, Rácz-Lakatos Lilla, Solti Eszter

Két külön korcsoport számára (6-12; 13-17) egy időpontban, de elkülönülő programmal indítunk tábort a két helyszínünkön, ahol napfényes termek és hatalmas park biztosít kiváló terepet arra, hogy a gyermekek önfeledten, hasznosan töltsék a vakációt, és új barátságokat köthessenek.

Az öt napos program ára 36.000 Ft, de az Óbuda Mozgásművészeti Iskola növendékeinek kedvezményesen 33.00 Ft, amely napi háromszori étkezést tartalmaz és tánc továbbá kézműves foglalkozásokat foglal magába.

tovább

Online kérdőív kitöltése után jelentkezésetek a tábor teljes árának átutalása után válik véglegessé, fizetési határidő július 10!

A befizetésről jelentkezést követő visszaigazoló e-mailünkben küldünk további tájékoztatást.

Idén a vírus okozta rendkívüli helyzet miatt a tábor menetrendje némileg eltér a korábbi években megszokottól. Ezzel kapcsolatos információkat részletesen a tábor előtti hetekben küldjük. Természetesen a mindenkori higiéniás feltételeknek megfelelően járunk el.

Gyermek turnus programja:
A tábor minden reggel 9-kor kezdődik, érkezni 8 órától lehet, reggeli tornával és csapatépítéssel kezdjük a programot. A nap során a gyerekeknek művészi torna és kéziszer órákat tartunk, koreográfiákat tanulnak valamint szabad tánc és kézműves foglalkozásokon vesznek részt. Délután nyújtással zárjuk 16:30-kor a programot. A hetet pedig egy nyilvános bemutatóval fejezzük be.

Ifjúsági turnus programja:
Különböző típusú órákon vesznek részt: mozdulatművészet és modern technikai alapok, kéziszer, előadói és improvizációs készségek fejlesztése, koreográfiatanulás, nyújtás. A délelőtt során két foglalkozás lesz, közte tízórai szünet, ebéd után kis pihenés és kézműves foglalkozás után egy hosszabb órával és nyújtással fejezzük be a napot. A foglalkozások minden nap 9 órától 16:30-ig tartanak.
További információkkal a tábor indulása előtt jelentkezünk, addig is bármilyen kérdéssel kapcsolatban keress nyugodtan az elérhetőségeinken.

Reméljük, velünk tartotok nyári programjainkon!

3. OMISK Gála

2020 február 22-én 3. alkalommal rendeztük meg az OMISk Gálát. Haladó növendékeink az elmúlt években készült táncokból mutatták be a legsikeresebbeket.

tovább

A koreográfiákat készítette:
Benis Katalin
Csöngei Barbara
Kalocsai Edit
Mády Krisztina
Pers Júlia
Rácz-Lakatos Lilla
Solti Eszter

Adventi Művészi Gimnasztika Gála – Törökbálint

December 1-én  harmadik alkalommal vettünk részt Művészi Gimnasztika Szövetség hagyományos versenyén. Nagyon jól szerepeltünk, minden csapatunk  arany minősítést szerzett és  az összesített legmagasabb pontszámot is mi kaptuk.

tovább

KÁNON– arany minősítés – koreográfia Pers Júlia – serdülő – művészi gimnasztika szabadon

Détári Borbála, Marton Dóra, Matlári Júlia, Matlári Nóra, Mihályi Jázmin, Munkácsi Alíz, Munkácsi Réka, Pék Laura, Sata Emese, Takács Réka

ÖRDÖGLAKAT – arany minősítés – koreográfia Pers Júlia – ifjúsági – művészi gimnasztika szabadon

Banadics Dorottya, Bazsa Edina, Duca Anasztázia, Kiss Emília, Márkus Hanna, Sájer Adél, 

Stoffán Virág, Tatár Dorottya, Tóth Adrienn, Tóth Petra Lilla

OLVADÁS – arany minősítés – koreográfia Mády Krisztina – ifjúsági – labda kéziszer

Bajnok Luca, Finta Kincső, Horányi Róza, Horváth Luca, Illényi Johanna, Ilyés Hanna, Imre Dorottya, Márkus Adél, Nagy Lilla, Werner Júlia, Werner Mária, Zombori Márta

KÉT VÍZ KÖZÖTT – arany minősítés – koreográfia Mády Krisztina – felnőtt – szalag kéziszer

Bartók Natália, Csillag Emese, Ecseri Katalin, Jakabffy Lili, Márkus Réka, Somfai Réka

Nyári tábor 2019

Harmadik éve szervezzük nyári napközis tánc táborunkat, sok mozgással, élménydús programokkal. Júliusi turnusunknak a MOMKult adott helyet, ami kiváló helyszín világos termeivel és nagy kertjével.  Sok visszatérő, és lelkes első táborozónkkal kezdtük a hetet.

tovább

A napokat egy közös reggeli tornával indítottuk a szabadban, majd játékokkal folytattuk, hogy a kiscsoportok is jobban megismerjék egymást. Táboraink elmaradhatatlan programja a kéziszer óra, ahol  olyan eszközöket  is használhatnak  növendékeink, amire eddig év közben nem volt alkalmuk, vagy ha már ismert kéziszert kaptak, azzal  nehezebb elemeket is kipróbálhatták. Minden csoport koreográfiát is tanult és a rövid idő alatt is nagyon látványos táncok születtek. Szabad-tánc órákon a mozgás, zene, alkotás együtt jelenik meg, a kreatív órán minden kislány szabadon elengedte magát, talán a legfelszabadultabb pontja volt a tábornak. Az órák közti szabadidőt játékkal és kézműves foglalkozásokkal töltöttünk .  A hetet  egy előadással fejeztük be, ahol megmutatták táborozóink a héten tanultakat szüleiknek és az érdeklődőknek. Nagy siker volt 🙂
Nyár végére tervezett táborunkat hasonló programmal szervezzük.
Jövő nyáron folytatjuk a táborozást!!!

Share This